en andningspaus
och vägledning för dig som vill
lyssna till dig själv

INUTI är en fin kortlek som hjälper dig ta den där viktiga andningspausen och återknyta kontakten med ditt inre. Idag behöver vi det mer än nånsin. INUTI är 40 kort med bilder som lotsar sinnet till avslappning och närvaro. De ligger i en stilren, lyxig ask som kommer att trivas hemma hos dig.

BESTÄLL I WEBBUTIKENVi lever i en tid då vår uppmärksamhet ständigt dras till yttre händelser, bort från oss själva. Jag är helt övertygad om att vi behöver mer tid i stillhet och fler stunder av närvaro i nuet.

INUTI ger dig tid i stillhet

Med hjälp av korten får du en daglig vägledning eller en meditativ stund, och en möjlighet att vila från alla rusande tankar. På ett enkelt sätt kan du uppleva en närvaro som skänker stillhet och kommunikation med ditt inre. Bilderna är målade som talande drömbilder, som liksom molnen på himlen kan tolkas och ge svar och insikter medan orden på korten ger enkla men kraftfulla budskap.

Ge dig själv en stund i stillhet och upptäck hur du får mer kontakt med dig själv och din intuition. Ta en paus från alla intryck utifrån, andra människors tyckande och det digitala flödet och lyssna till vad du har att säga dig själv.


Korten ligger i en vit pappersask med ett svart omslag av matt papper. Vit ask, för inuti är vi alla ljus.
B: 9,8 cm, L: 13,5 cm, H: 3 cm. Lagom storlek att hålla i. Ryms fint i väskan.
40 kort med bilder på originalmålningar. Dröm dig bort i färgskiftningarna.
Folder med beskrivning och vägledning medföljer. Följ den eller gör på ditt eget vis.

BESTÄLL I WEBBUTIKEN