Skriv upp dig här för nyheter och exklusiva erbjudanden

Vårdagjämning

Vårdagjämning. Dag och natt lika långa. Överallt på jorden. Och mer ljus här hos oss.

Och det känns som att också vi blir ljusare.

Och sådant som vi inte längre vill ha, sånt som inte längre är bra för oss, det är dags att göra sig av med det nu. Dags att släppa taget om det som tyngt kroppen och sinnet. Släppa gammalt och välkomna nytt. Välkomna ljus. Solväggar. Värmda kinder. Lunch på parkbänk.

Om ett tag blir det så. När våren kommit på riktigt.

Ett litet tag till får solen lysa oss en nästanvår med en vårdagjämning som port att passera. Och trots att jag får se var jag sätter fötterna på trottoarer av blankis så vill jag vända mitt ansikte mot solens nästanvår.

För det är där det finns, löftet om ny, ljus, varm omfamning.

Och löftet om att också jag ändras, släpper det som passerat och välkomnar nya insikter och möjligheter, nya idéer, vanor och nya perspektiv. Släpper gammalt skräp. Ser med vänlig blick på små kriser som visar sig. Petar på mig. Alltid vid utrensning. Vet dem. Lovar mig själv förståelse och beslutsamhet. Vilja.

Ser på solen och tänker ”kan du så kan jag”.

Bli ljusare.

Ännu ljusare.

Gör så här

Läs det här.

Memorera.

Gör sedan som det står.

Blunda.
Känns det obekvämt att blunda där du är så titta ned i golvet en meter framför dig, ungefär.
Ta ett djupt andetag.
Ta ett till.

Lägg handen på ditt hjärta.
Tänk inom dig själv: Jag är kärleksfull. Jag är trygg.

Tänk inom dig själv: Min kärlek sprids i rummet. Här är tryggt för alla

Ta ett andetag.
Öppna ögonen.
Känn efter.

Hur känns det nu?

Det blev ljust

En tid var sömnens timmar målet varje dygn. Dagen fick bara uthärdas.
Ville inte ha det så. Ändå var det så det var.

Om någon hade sagt till mig, under den där tunga tiden, att allt kommer att ordna sig, att allt kommer att bli obeskrivligt underbart och jag kommer att bli lycklig igen, då hade jag inte ens orkat lyssna. Det hade inte gått att ta in. Nu när jag tänker efter fanns det säkert de som sa det till mig. Orkade nog inte lyssna. Tog inte in det.

Nånstans i det där jobbiga fanns ändå en spricka.

Ni vet, den där ljuset kommer in.
Och ljus kom. Det blev ljust. Och på något vis släppte det tunga sitt tag om mig. På något vis blev allt lättare. Verkligare. För ljus och kärlek är det som är verkligt. Det andra, det är inte riktigt sant.

Mer och mer ljus kom, mer av det som är verkligt.

Och nu älskar jag mina dagar. Älskar! Vill ha fler vakna timmar. Göra så mycket. Uppleva. Finnas.

Och jag är tacksam. Varje dag.
Trots bihåleinflammation och snöstorm. Trots allt ohärligt som händer i världen. Tacksam för att jag får vara här. För hur bra jag har det. För allt jag får vara med om. För att något faktiskt är underbart varje dag. För de möjligheter jag har. För de stjärnor jag har runt mig. För lyckokänslor. Varje dag. Livet känns spännande.

Fantastiskt, det här livet vi har. Magiskt.
Må jag säga.

Ljus och kärlek.

 

nyöppning och smygpremiär

2018 börjar med en nyöppning och en smygpremiär…

Jag har två härliga nyheter som jag hoppas du kommer tycka om. Vad sägs om det här?

  1. Healingstudion är igång igen, nu på min nya adress i centrala Örnsköldsvik.
    Studion är öppen för bokning fredagar, lördagar och söndagar. Det känns underbart att kunna erbjuda healing på plats igen. Självklart går det fortfarande bra att beställa distanshealing.
  2. Jag har också smygpremiär för den sprillans nya  WEBBUTIKEN!
    Det är fantastiskt kul att mina tjänster och produkter nu finns i en prydlig webbutik. Det är här du beställer behandlingar och korten INUTI.
    Jag smyger igång den idag med några produkter. Resten kommer på plats eftersom.
Varmt välkommen in!

min julönskan till dig

Jag önskar dig en glimt av den ljusa världen.
Den verkliga.

Den där ljuset berättar vår historia.

Där ljus leder vägen och vi följer med öppna ögon.

Jag önskar dig en glimt av den världen.
Jag önskar dig magiska ögonblick med klara färger.
Jag önskar dig lätt luft. Snöflingor mot din kind.
Någons hand i din. Ett hjärtslag som känns mer. Ett leende.
Din kärlek i väggarna i ditt hem vibrerande tillbaka till dig. Till alla nära.

Ett möte. Känslan av att finnas till. Att vara. Här.

Ett mjukt täcke. En värme. Ett lugn.
Att du är trygg. Där du är. Som den du är.

Änglavingar runt dig

Änglar som fyller din himmel. Sjunger dig.
Bär dig.

Din frid.
Ditt ljus.


foto av Joanna Kosinska

Jag mötte en schaman i helgen

Sånt händer.

En klok och vänlig schaman, klädd i siden. Som berättade det jag alltid vetat. Ja, för han såg det också. Det jag vet och det andra också sett och sagt.

Sånt som att jag är väldigt blå. Det är blått, blått blått runt mig.

Och att jag är en sån som söker ljuset. Att jag tar in information uppifrån. Lätt, så lätt. Och inifrån.

Och att jag är en sån där känslig. Som känner.
Andra.
Mycket.

Att jag är en sån som inte står ut med spel och dolda motiv. Fixar det inte.
Och att jag är en bra kommunikatör. Som borde prata mer.

Jag är en sån som vill lära mig saker. Massor. Mer. Vill veta och kunna.

Att jag är en sån som alltid är där med hjärtat.
Alltid in med hjärtat. Ja, jag vet. Annars går det inte. Det tar stopp.

Att jag faktiskt borde sluta ta på mig andras grejer. Ansvara. Bara sluta med det.
Deras karma…

Han hade väldigt vänliga ögon, schamanen. Och han läste mig rakt av. Träffade mitt i prick. Alla rätt. Full pott. Och medan hans varma, vänliga ögon läste av min aura tårades mina. Jag försökte memorera varje ord han sa. För varje ord han sa träffade rakt. In. I. Hjärtat. Mitt i hjärtat som är jag. Och han såg rakt in i mig.

Jag är en spegel sa han. Jag bara speglar dig.

Fast jag redan visste det han berättade så är jag tacksam för mötet och påminnelsen. För att han höll upp spegeln och bekräftade den jag är. Att det inte är konstigt att jag känner det jag känner, för sån är jag. Blå, liksom. Skönt att veta.

Till svart – en kärleksförklaring


Inom Feng shui står den svarta färgen för mystik, för elementet vatten, för känslor. För det dolda och okända. För sensualism. Svart ger spänning och kan vara det som lyfter en inredning. Svart är en färg som är fantastisk att ha i bakgrunden och för att framhäva något. Ljus, till exempel. På en alldeles svart yta syns en liten vit prick väldigt, väldigt väl. Jag skulle tro att det är därför jag älskar svart. Det får ljuset att synas ännu tydligare. Älskade ljus.

Älskade svärta

Kontrasten som inte bara har en effekt i inredning, utan också i livet, hur skulle vi kunna leva utan den? Vi hittar ett djup och stillhet i svärtan. Vi hittar lättnad och luft i ljuset. Vi utforskar och upptäcker. Sorterar. Svart eller vitt. Mörkt eller ljust? Stilla eller rörelse? Inte för att förringa gråskalan eller andra färger. Men för att känna och veta skillnad. Med kontraster kan vi förenkla och se klarare. Skilja åt och välja. Höja vår vibration.

Genom att känna mig själv vet jag när jag är i det svarta och då kan jag välja att lyfta mig själv ur det. Välja ljusare. Byta frekvens.

Om vi förnekar det svarta, blundar för det, går vi miste om insikter som kan läka oss och ta oss vidare. Det finns alltid kontraster att uppleva och som får oss att uppskatta alternativen.

För mig är svart inte alls samma som hemskt. Svart är en väg till att lära känna mig själv. Svart är inte farlig ondska eller tristess. Det är en väg till ljus. Vi kan hitta det ljusa genom att känna det svarta. Det svarta har en plats där det hör hemma, liksom allt annat har en plats.

Svart är en väg till att lära känna mig själv

Ja, för mycket svart kan vara deprimerande och man får vara sparsam om man tänker använda svart i sin inredning. Men å, kontrasten. Insikter. Glädjen över ljuset.

Kära svart, utan dig skulle jag tappa bort mig själv.

”Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där. Vi ser ju inga stjärnor, där intet mörker är”
från Eriks Blombergs dikt Var inte rädd för mörkret

 

 

lyssna på din ängel

Den kändes inte alls, kritiken

Nån som visste bättre än mig vad som var bäst för mig. Hur jag skulle göra. Vad som var fint och vad som var riktigt fult. Min reaktion: noll. Intresseflagg: njaee. Fast lite intressant var det ändå, hur jag blev testad på hur mycket jag tror på mig själv. Hur säker jag är på vad jag tycker. Tidigare hade jag vinglat, svajat, ramlat. Inte nu. Så skönt.

Fast lite intressant var det ändå

Ibland händer det att egot hoppar fram och knackar lite på gamla, stängda dörrar. Vill så tvivel. Inte kan väl jag… och sånt trams. Då får vi lov att säga till tramsegot att det inte är välkommet. Vi har varken tid eller lust att lyssna på gamla lögner som bara vill hålla oss små och hålla oss tillbaka. Vi är alla värda mer än så. Vi är större än så. Och vi har all rätt att kliva fram och stå starka i vår tro på oss själva.

Om du lyssnade på din inre ängel, hur skulle det låta då?

Om du istället lyssnade på din inre ängel, hon som alltid är på din sida, hon som alltid stöttar dig och tror på dig. Hon som alltid står med öppna armar. Hur skulle det låta då? Vad skulle hon säga? ”Vad bra du är”, kanske. ”Det här fixar du.” ”Jajamen, kör på, det är en toppenidé!”, ”Våga! Testa! Du får också!”, och kanske: ”Vad tycker du själv?”

Det är inte alltid vi har koll på att det är egot som stökar och ibland lyssnar vi inte när ängeln talar. Men du, tänk så här; hur känner jag mig? Glad och peppad? Lite modig? Då lyssnar du på ängeln. Nedtryckt och rädd? Lite sämre än andra? Då är det egot. Lyssna inte!

Så himla skönt det var att liksom stå lite på sidan om och märka att nån ville peta igång egot hos mig, trycka på knappar och tycka en massa, utan att reagera. Snarare se testet som var igång och välja min reaktion.

Jag valde att lyssna på ängeln. Hon som sa ”Kör på. Du vet vad du gör och du vet varför. Följ din plan. Du har koll. Du är bra”

Jag tror att din ängel säger ungefär samma sak till dig.
Nä, jag vet det.

nytt!

Så spännande att äntligen kunna berätta om min senaste produkt.

Jag tänkte att det vore underbart om det gick att få en dos healingenergi då och då. Vi kan ju alla behöva lite hjälp framåt eller lite hjälp att pausa ibland. Hjälp att ändra sinnesstämning eller skifta fokus på våra tankar och känslor. Hjälp att höja våra vibrationer. Så jag har programmerat oljor med healingenergi enligt Nefertiti kosmisk healing för att du lätt ska kunna få extra energi och hjälp med det du behöver när du behöver det.

Oljorna sänder ljusenergi och tar bort tung energi. De två olika sorterna har dessutom extra fokus på kärlek respektive lugn och harmoni. De är varsamt och kärleksfullt behandlade.
För dig.

Här kan du läsa mer och beställa

 

 

Det här är så spännande!

Ojojoj! Nu är det dags!

Det är så mycket som har hänt. Jag har ett nytt efternamn (har gift mig), nytt erbjudande (wohoo!) och en ny hemsida som det är dags att gå ut med – här är den.

Jag har rensat och förenklat och skapat tid och rum för det jag älskar; healing. Nu finns mer tid att ta emot klienter och även möjlighet att hjälpa oavsett var du befinner dig. Det känns fantastiskt och väldigt, väldigt spännande.

Introduktionserbjudande distanshealing

Äntligen kan jag erbjuda healing på distans. Det är något som många frågat efter.

Jag vill ge dig en möjlighet att prova på och har därför ett introduktionserbjudande för distansbehandlingar som genomförs under juli. Ordinarie pris är 525 kr men under juli är priset 300 kr.

Är du nyfiken så är det nu du ska passa på eftersom erbjudandet bara gäller under en begränsad tid. Kanske känner du någon annan som kan vara intresserad. Tipsa gärna så de också har möjlighet att prova på och samtidigt spara en slant!

Boka erbjudandet

Du bokar genom att maila mig på info@victoriasaker.se så kommer vi överens om en tid för behandlingen.

Läs mer om Nefertiti kosmisk healing och om vad andra sagt om behandlingarna.

Varmt välkommen!

Ps. Ja, Feng shui är fortfarande också fantastiskt, men det är här jag är nu.
Och vet du vad, allt hänger ihop…