move in the direction of your dreams

Välkommen att vara med i ESSENCE juni
dörrarna står öppna för dig

ESSENCE är en feminin och djupgående upplevelse designad att transformera och stärka dig. Under fyra veckor lär du känna din egen inneboende kraft och upptäcker hur du drar det du helst av allt vill ha till dig.

upplev vad du kan åstadkomma med en vision, energiarbete, meditationer, andning, Feng shui, praktiska övningar och action steps som du tar med dig in i din vardag

Bygg upp din dragningskraft, lägg grunden för att attrahera din djupaste längtan och navigera från dröm till manifesterad verklighet.

Många av oss har drömmar vi skulle vilja förverkliga och känner en längtan efter något som ännu inte blivit till verklighet. Upplev vad du kan åstadkomma under fyra veckor då du skapar en vision och sedan steg för steg närmar dig den. Med energiarbete som funnits i tusentals år, meditationer och praktik som du tar med dig in i din vardag förändrar du inte bara ditt liv utan även dig själv inifrån och ut.

varje månad är både du och ESSENCE ny

Varje månad med ESSENCE är en unik upplevelse. Medan de olika veckornas teman utgör grunden för ESSENCE är de livesända lektionerna och meditationerna anpassade för varje enskild månad. Den vision du skapar blir ditt fokus under månaden. Varje månad är både du och ESSENCE ny.

Vecka 1: Vision – skapa din vision, mål och action steps
Vecka 2: Source – energi och din egen inneboende kraft
Vecka 3: Attract – dra till dig det du längtar efter
Vecka 4: Space – inre och yttre; låt din omgivning stödja din längtan.

Innehåll

  • Fyra ESSENCE-guider med material som inspirerar och lotsar dig vecka för vecka.
  • Fyra livesända lektioner; en per vecka
  • Fyra livesända meditationer; en per vecka
  • Övningar som hjälper dig bli klar över vad du vill och utveckla din personliga, inneboende kraft.

Kursen hålls på ett privat Instagramkonto. Alla livesändningar hålls kvällstid och sparas till IGTV. Som deltagare har du tillgång till innehållet på Instagramkontot i 6 veckor; de fyra som kursen pågår och ytterligare två efteråt.
Kontot är privat och endast tillgängligt för deltagare i kursen.
ESSENCE-guiderna skickas till dig med epost.

Pris: 2495 kr

Your shaking hands will not shake the world, but your mind can shake the Universe

ESSENCE

Disclaimer