move in the direction of your dreams

Välkommen till ESSENCE juni

dörrarna står öppna för dig

Lär känna din egen inneboende kraft och upptäck hur du drar det du helst av allt vill ha till dig.

ESSENCE är fyra veckor för dig som vill ta dig från där du är nu till där du vill vara. Följ med på en feminin och djupgående upplevelse designad att transformera och stärka dig så att du kan skapa det du vill ha i ditt liv.upplev din egen kraft

Många av oss har drömmar vi skulle vilja förverkliga och känner en längtan efter något som ännu inte blivit till verklighet. Se vad du kan få att hända under fyra veckor då du först skapar en vision och sedan steg för steg närmar dig den. Upplev din egen kraft och ta med dig den in i din vardag genom meditationer, praktik och energiarbete som funnits i tusentals år.

I ESSENCE har jag satt ihop de bästa verktyg, praktiska övningar, läror och erfarenheter som jag samlat på mig, använder, tror på och tycker fungerar. Sådant som hjälpt mig och sådant som jag själv använder mig av. Här finns guldkornen i mina utbildningar inom yoga, energiarbete, Feng shui, esoteri, mediumskap och annat jag tycker är riktigt bra, viktigt och framför allt: fungerar.


det här ingår

  • entré till det privata instagramkontot med daglig inspiration och motivation
  • fyra ESSENCE-guider med material som inspirerar och lotsar dig vecka för vecka.
  • fyra livesända lektioner; en per vecka
  • fyra livesända meditationer; en per vecka
  • övningar som hjälper dig bli klar över vad du vill och utveckla din personliga, inneboende kraft.

varje månad är ny

Varje månad med ESSENCE är en unik upplevelse med livesända lektioner och meditationer anpassade för varje enskild månad. Varje vecka har sitt eget tema.

Vecka 1: Vision – skapa din vision, mål och action steps
Vecka 2: Source – energi och din egen inneboende kraft
Vecka 3: Attract – dra till dig det du längtar efter
Vecka 4: Space – inre och yttre; låt din omgivning stödja din längtan.

Kursen hålls på ett privat Instagramkonto. Alla livesändningar hålls kvällstid och sparas till IGTV. Som deltagare har du tillgång till innehållet på Instagramkontot i 6 veckor; de fyra som kursen pågår och ytterligare två efteråt.
Kontot är endast tillgängligt för deltagare i kursen.
ESSENCE-guiderna skickas till dig med epost.

Pris: 1995 kr


skapa din unika, personliga kombination

Under vecka ett bygger du din egen vision som sedan blir ditt fokus under resten av månaden. Med tydliga övningar skapar du klarhet i vad det är du vill uppnå och hur du tar dig dit. De följande veckorna ger dig inspiration, kraft och kunskap så att du kan rikta ditt fokus, din energi och dina handlingar mot det du vill ha. Nu har du din unika, personliga kombination av praktisk handling och energiarbete och börjar dra din dröm till dig.


Det känns härligt att vara på rätt spår igen! Jag känner mig stolt och glad för det jag åstadkommit och vill fortsätta i den här riktningen.
– deltagare ESSENCE

ESSENCE har hjälpt mig med min tro på mig själv och jag har fått den där sköna känslan av att jag kan göra allt jag kan tänka ut och känna in.
– deltagare ESSENCE

Jag är mer avslappnad nu och har tillit till mig själv och att jag kan.
– deltagare ESSENCE

ESSENCE är en fantastisk kurs och jag vill gå den igen.
– deltagare ESSENCE

Your shaking hands will not shake the world,
but your mind can shake the Universe

Disclaimer