Det finns ett läge där händelser och möten som ger dig en skjuts framåt kommer i din väg utan att du behöver planera dem. De tar dig vidare i livet och lyfter dig mot dina drömmar på ett sätt som är så märkligt och mirakulöst att du aldrig hade kunnat planera dem på egen hand. Skeenden som är för bra för att vara sanna, sammanträffanden som får en att häpna. Ett möte som öppnar just rätt dörr. En artikel med just den informationen som behövdes. En plats på flyget som alldeles nyss var fullbokat. Ett hus som du plötsligt erbjuds att köpa, på rätt plats, rätt prislapp och inga andra inblandade, snabb affär. En kedja av händelser som utvecklar sig till något fantastiskt. Just det du ville och önskade, fast du kanske inte visste det i förväg.

Det är som att det magiska flödet stryps av anspänningen av det totala kontrollen.

Tilltron till att livet tar dig till rätt plats och att din livsväg är rak och bred öppnar upp för sådana magiska händelser. När du planerar och föreställer dig och gör upp noggranna femårsplaner kan du ibland sätta käppar i dina egna hjul. Mål och önskningar, visst, det kan motivera, men att i detalj planera livet funkar dåligt. Det är som att det magiska flödet stryps av anspänningen av det totala kontrollen.

När du är avslappnad och är dig själv kan livet hitta dig

Det är här det djupa andetaget kommer in tillsammans med förmågan och viljan att ”rensa bort”. Med djupa andetag kommer avslappning. Med utrensning av onödigt – saker, tankar, beteenden och tvivel – kommer du närmare dig själv och den du är. När du är avslappnad och är dig själv kan livet hitta dig, då är ni på samma frekvens och kan kommunicera. Då hjälper livet dig helt naturligt. Det är då dörrar öppnas och det du behöver kommer i din väg om du är uppmärksam och tillåtande.

Ju mer du skalar bort, ju mer du är ditt renaste jag, desto snabbare kan du färdas framåt och nå den plats där allt är magiskt, där allt är flöde.