Välkommen till

PORTAL | BUILDNING ENERGY

30 september kl 19:00
+ tillgång i ytterligare 2 dagar

I det gamla Egyptens mystiska tradition lärde sig prästinnor kraftfulla hemligheter för att höja sin andliga styrka. I The Magdalen Manuscript av Tom Kanyon hittar vi tekniker och meditationer från egyptisk alkemi för att transformera livsenergin till en stark kraft att skapa med. I den här workshopen utgår vi från the Magdalen Meditation och lyfter upp energin från de lägre chakrana upp längs ryggraden till de högre chakrana. Det gör att kroppen känner sig lugn och avslappnad men medvetandet väcks och stärks.

Ju starkare ens medvetande blir desto mer ökar förmågan att manifestera – skapa det man önskar.

HUR: Livesändning på Instagram live. Sändningen sparas till IGTV och du har tillgång till den i två dagar efter eventet.
NÄR: 30 september
TID: kl 19:00-20:30 ca
VAR: Instagramkontot @portal.kurs. Du får entré till kontot och när du anmält dig.

Vill vi uppleva något nytt måste vi göra något på ett annorlunda vis. Det kräver vilja och intention. Och det kräver energi. De utmaningar vi stöter på i livet gör ofta att vår energi fastnar i de tre lägre chakrana. När energin fastnar begränsar det oss och håller oss kvar i beteenden baserade på otrygghet och rädsla. Det, i sin tur, gör det svårare att utvecklas, uppfatta ett bredare spektrum av verkligheten och skapa den upplevelse av livet vi önskar.

När vi lyfter energin från de lägre chakrana och upp till de högre flyttar vi enkelt uttryckt vår livskraft upp till de center där vi känner oss mer balanserade och harmoniska och där vi kan få till oss visioner, drömmar och insikter, vara kreativa …

… och där vi kan manifestera det vi önskar oss.

Med fokus, intention och viljestyrka kan vi flytta den lagrade energin. Den kunskapen har funnits i tusentals år, i exempelvis egyptisk alkemi, och den stöds av dagens vetenskap som exempelvis studier av dr Joe Dispenza. Inom främst österländska traditioner hittar vi övningar som är utformade att just få livsenergin att flöda uppåt längs ryggraden till huvudet och de högre chakrana.

Det gör att kroppen känner sig lugn och avslappnad men medvetandet väcks och stärks.

Ju starkare ens medvetande blir desto mer ökar förmågan att manifestera – skapa det man önskar.
Vad skulle du göra om du fick tillgång till mer energi? Vad skulle du skapa? Vilka av dina drömmar skulle du göra till verklighet?

Eftersom övningarna i den här workshopen för energi till hjärnan och centrum i huvudet, passar de inte alla.
Om du har någon form av skada eller sjukdom i huvudet eller hjärnan bör du prata med din läkare först. Den som har bipolär diagnos ska inte göra övningarna. För andra är övningarna välgörande och ofarliga.

PORTALER

workshops, meditationer och övningar
designade och utvalda för dig att upptäcka dina inre förmågor, navigera i dina energier och skapa utifrån dina egna drömmar. Fristående, lättillgängliga pass där du kan fylla på med energi, lugn och personlig inre kraft.

Här får du spännande och användbar kunskap som hjälper dig skapa det liv och de upplevelser du längtar efter.

En PORTAL är en digital liveupplevelse,
en upplevelse för dig som vill utforska ditt inre.
Välkommen att följa med igenom.