PORTALER

workshops, meditationer och övningar
designade för dig att upptäcka dina inre förmågor, navigera i dina energier och skapa utifrån dina egna drömmar. Fristående, lättillgängliga pass där du kan fylla på med energi, lugn och personlig inre kraft.

Här får du spännande och användbar kunskap som hjälper dig skapa det liv och de upplevelser du längtar efter.

En PORTAL är en digital liveupplevelse,
en timme för dig som vill utforska ditt inre.
Välkommen att följa med igenom.

Välkommen till

PORTAL | INTUITION

4 juli kl 10:00
+ tillgång i ytterligare 2 dagar

Det går inte längre att anmäla sig till den här workshopen

Inom dig har du ett mycket kraftfullt och effektivt verktyg som ökar din förmåga att kalkylera verkligheten och samtidigt som det ger dig klarhet i hur du kan nå och få det du önskar av livet. Du bär det alltid med dig. Och du kan lita på det.

För att fatta de bästa besluten behöver vi vår INTUITION

Din INTUITION filtrerar allt du kan se och allt du inte kan se för att visa dig de steg du kan ta – eller inte ta – för att komma närmare dina drömmar. Många av oss har inte lärt oss att lyssna och lita till vår INTUITION, utan väljer ofta att bortförklara eller nedvärdera informationen vi får genom den. Om du vill stärka din intuition behöver du lyssna till den, lita på den och sedan handla utifrån den.

Här får du en djupare kontakt med dig själv och börjar öka din intuitiva förmåga. Du lär dig steg för steg hur du gör för att fatta beslut baserade på din INTUITION och ta den med dig in i din vardag så du kan avgöra vad ditt nästa och bästa steg är i varje situation.

HUR: Livesändning på Instagram live. Sändningen sparas till IGTV och du har tillgång till den i två dagar efter eventet.
NÄR: 4 juli
TID: kl 10:00-11:00
VAR: Instagramkontot @portal.kurs. Du får entré till kontot när du anmält dig.