mer
Utvald med hängaren I am och klädbetjänten 7:00 am till Formex Trends SS21, under temat Pure.

I Pure ingår strävan efter att må bra och hitta lugnet i meditation, yoga och mindfulness. Att bygga sitt välbefinnande inifrån och ut med en lugnare och sundare livsstil. det är vitt, stilla, lugnt och luftigt med en gnutta svart för kraft och autenticitet. Det är fräscht och naturligt. En modern enkelhet med hopp om framtiden.

mer
Antagen med den vägghängda klädbetjänten 7:00 am av projektet Arctic Design of Sweden att representera norrländsk design under Paris Design Week hösten 2020. Projektet arbetar för internationalisering av företag inom kreativa näringen i norra Sverige. Formgivare knutna till Arctic Design of Sweden är noga utvalda och kommer från olika branscher som mode, inredning, keramik, möbler, mat och skönhet.

mer
Jenny Westin Interior Design: Beställning av monotyp att tryckas på ett draperi till restaurang Strandkaj Kök & Bar i Örnsköldsvik.

mer
Ordlycka förlag:
Beställning av monotyp för bokomslag till romanen Låt mig landa mjukt.
Beställning av monotyp för bokomslag till boken Allt det här tillsammans, en samling korta texter i dikt- och prosaform.

mer
eXpression Design är ett länsöverskridande designprogram med bas i Umeå och Örnsköldsvik. 17 formgivare skapar lokalproducerade produkter, hållbara samarbeten och nätverk med syftet att stärka lönsamhet, hitta nya marknader och utveckla lokal produktion.

mer
High Coast Creative är branschorganisationen för den kreativa näringen i Höga Kusten.

I projektet Re-designing the Future, satsar High Coast Creative på att utveckla kreativa och kulturella näringar i Örnsköldsvik. Satsningen är ett samarbete mellan eXpression i Umeå, Världsklass Örnsköldsvik, Företagarna och HCC. Även Umeå kommun, Umeå universitet, Region Västerbotten och Europeiska regionala utvecklingsfonden står bakom.