Målningen ger mig en varm känsla av välbefinnande och lugn. Det låter kanske konstigt, men jag får liksom lyckokänslor av den.

Urgammal kunskap som Feng shui och Vaastu shastra lär oss att vår omgivning påverkar oss, att den yttre miljön samspelar med den inre känslan. Det vi omger oss med i våra hem är inte enbart ting, det är energier som kan hjälpa oss forma såväl en bättre nutid som framtid. För att ditt hem ska hjälpa dig framåt i livet bör det spegla dina drömmar och visioner.

Allt du omger dig med skickar budskap till ditt undermedvetna. Vackra saker du tycker om ger dig stöd i livet och verkar för din framgång medan andra kan hålla dig tillbaka och hindra din utveckling.

Tänk dig en målning som speglar just dina drömmar, som dagligen stöder dig och det du vill uppnå i ditt liv; din unika målning som sätter din energi i rörelse i en positiv riktning.
Vad behöver du? Fart framåt? Släppa taget om det som varit? Bättre relationer?
Vad längtar du efter? Styrka? Mer tillit? Lugn? Harmoni? Glädje?
Känn efter.

Genom intuition och medialitet förmedlar jag budskap till dig i form av abstrakt konst som utstrålar de höga vibrationer som öppnar upp din inre potential. Din personliga målning blir en hjälp på vägen mot ditt hjärtas önskningar och drömmar.

Berätta för mig vad du drömmer om, så fyller jag en målning med just det du behöver.
Jag målar abstrakt med akryl på bomullsduk.
Välj den storlek som passar ditt utrymme: 89×116 cm, 46×55 cm eller 33×41 cm
Kontakta mig för pris och beställning