Sånt händer.

En klok och vänlig schaman, klädd i siden. Som berättade det jag alltid vetat. Ja, för han såg det också. Det jag vet och det andra också sett och sagt.

Sånt som att jag är väldigt blå. Det är blått, blått blått runt mig.

Och att jag är en sån som söker ljuset. Att jag tar in information uppifrån. Lätt, så lätt. Och inifrån.

Och att jag är en sån där känslig. Som känner.
Andra.
Mycket.

Att jag är en sån som inte står ut med spel och dolda motiv. Fixar det inte.
Och att jag är en bra kommunikatör. Som borde prata mer.

Jag är en sån som vill lära mig saker. Massor. Mer. Vill veta och kunna.

Att jag är en sån som alltid är där med hjärtat.
Alltid in med hjärtat. Ja, jag vet. Annars går det inte. Det tar stopp.

Att jag faktiskt borde sluta ta på mig andras grejer. Ansvara. Bara sluta med det.
Deras karma…

Han hade väldigt vänliga ögon, schamanen. Och han läste mig rakt av. Träffade mitt i prick. Alla rätt. Full pott. Och medan hans varma, vänliga ögon läste av min aura tårades mina. Jag försökte memorera varje ord han sa. För varje ord han sa träffade rakt. In. I. Hjärtat. Mitt i hjärtat som är jag. Och han såg rakt in i mig.

Jag är en spegel sa han. Jag bara speglar dig.

Fast jag redan visste det han berättade så är jag tacksam för mötet och påminnelsen. För att han höll upp spegeln och bekräftade den jag är. Att det inte är konstigt att jag känner det jag känner, för sån är jag. Blå, liksom. Skönt att veta.