Ibland har vi funderingar kring det som händer i livet. Vart är jag på väg?  Hur blir det om jag gör så här? Vad behöver jag tänka på när det gäller…?  Hur kan jag lösa…? Vad händer med jobbet? Och kärleken…?

Vi funderar och funderar och ibland kan det vara läge att få vägledning kring det vi funderar på.

Jag ger personlig vägledning med hjälp av kort, framför allt änglakort. Informationen och budskapen kommer från högre dimensioner och är alltid kärleksfull och hjälpsam. Det kan vara skönt att få en guidning kring vad som behövs för att förändra en situation, eller hjälp att lotsas genom en utmaning.

När du ställer din fråga ser jag på vad som lett dig fram till den undran du har just nu, hur nuläget ser ut och hur framtiden och utgången kommer att te sig. På så vis kan du se om du är på rätt väg och om du gör de mest fördelaktiga valen. Eftersom du har en egen vilja så kan du såklart förändra utgången genom dina val. I morgon kan du välja en ny väg. Öppna nya dörrar. Det är det fina med vägledningen. Den visar hur utgången blir utifrån hur din situation ser ut idag. Jag manifesterar inte din framtid. Du rår själv över den.

Budskapet till dig är unikt och jag tar emot det via känslor, tankar och symboler. Det ett kort har att säga till dig behöver inte vara samma som till någon annan.

Eftersom vi inte behöver vara i samma rum kan du maila mig din fråga och jag skickar dig ett skriftligt svar.

BOKA VÄGLEDNING:
Skicka din fråga/frågeställning till info@victoriasaker.se
Formulera dig så tydligt du kan.
Betala i samband med din beställning, helst via swish: 123 231 43 75. Annars till bg 449-6394


Pris: 425 kr

Alla priser är ink moms