RE:ST

RE:ST

RE:ST är handgjutna ljus av sojavax. Krusen de är gjutna i är återbrukade och särskilt utvalda.
Alla är av stengods och i en mjuk, naturlig färgskala. RE:ST ljus är helt doftfria, för att låta dig vila från doftintryck och för att du som är känslig för dofter också ska kunna njuta av dem.

Namnet RE:ST vill lägga uppmärksamhet på miljö och vila. Jag vill göra gott för naturen och för dig.

Varför sojavax? Här är några anledningar till att ljusen är gjorda av just sojavax:

Giftfritt
Det naturliga sojavaxet innehåller inga konstgjorda ämnen och släpper inte heller ut några gifter i luften när det brinner.

Naturligt
Sojavax består av sojaolja, som utvinns ur sojabönan. Det gör den till en helt naturlig produkt utan några konstgjorda ämnen eller tillsatser. När sojaoljan stelnar bildas ett biologiskt nedbrytbart vax som inte släpper ut någon koldioxid när det förångas.

Låg miljöpåverkan
Eftersom sojavax är tillverkat av sojabönor är det förnyelsebart. Att välja sojaljus istället för paraffinljus minskar utvinningen av fossila bränslen, och är därför mer hållbart och bättre för miljön.

Brinner rent och jämnt
Sojavax är känt för att brinna rent och jämnt. Det avger en mycket liten mängd sot när det förångas och håller en jämn och fin låga.

Kostnadseffektivt
Ofta brinner sojaljus längre än andra ljus, eftersom de brinner vid en lägre temperatur. Det gör att du får mer för dina pengar.