EN MJUK OCH VARM VINTERUPPLEVELSE

En del av årets vinterupplevelse kommer vara mjuk och varm; lugn och avslappnad; ombonad och go. Jag längtar efter att skapa en skön årstid av det som kan upplevas kallt och hårt och jag vill gärna dela det med dig.

Istället för att kämpa mot vintern, med uppdragna axlar och vita fingertoppar, kan vi göra den till en tid för återhämtning, precis som i naturen. Vi kan ge oss själva en mjukare, varmare känsla inuti fast temperaturen sjunker ute. Om vi låter vilsamma upplevelser nära kropp och själ, kan vintern bli en njutning.

Välkommen att känna in din mjuka vinter, vid tre onsdagkvällar i november, och forma en skön årstid av de mörka, kalla månaderna.

Det blir snälla stunder för ditt inre och ditt yttre, för vila och reflektion och för vänlig vinter-Feng shui. Vi gör avslappningsövningar, mediterar, reflekterar och skapar sköna vinterritualer och du sveps in i en mild, värmande kram.

Välkommen!

DETALJERNA

NÄR: 3, 10, 17 november
TID: kl 19:00-20:30
VAR: Instagram live, kontot @portaler.kurs (när du bokar din plats får du ett mail med instruktioner för hur du ser livesändningarna)
KOSTNAD: 495 kr (för alla tillfällen)
ANMÄLAN: öppnar fredag 8 oktober

SOFT SEASON MENU

Livesändningar
3 november: SOFT SPACE | vinter-Feng shui, meditation
10 november: INNER PEACE | den närande pausen, meditation
17 november: DEEP REST | dina vintervanor, vila

Soft Season Guide
En guide till din sköna vinter, till din SOFT SEASON. Där hittar du handplockade tips för din kropp, själ och omgivning och recept för en skönare vinter. Soft Season Guide landar i din inbox.