Lär dig kommunicera med ditt inre. Upplev budskap, inspiration och intuition.

NÄR: 21 oktober 2018
TID: kl 10:00-13:00
VAR: Örnsköldsvik
BOKA DIN PLATS HÄR

Välkommen till en workshop där du lär dig höra och kommunicera med din inre röst, den röst som guidar, ger råd du kan lita på och har svar på alla dina frågor. iNUTi är en enkel väg till att höra den rösten, en enkel väg till ditt inre och din intuition.

Varje dag bombarderas vi med mängder med stimuli från alla möjliga håll. Våra hjärnor blir överarbetade och vi blir stressade människor med stressade sinnen. Då är det lätt att vi tappar kontakten med vårt inre och inte hör när vår intuition talar till oss.

iNUTi är en själfull kortlek med fyrtio bilder som lotsar dig inåt och ger dig ett nytt sätt att skapa lugn, få insikter och reflektera. Med iNUTi är det enkelt att få kontakt med ditt inre, iNUTi lämna stress och röra åt sidan och återknyta den viktiga kontakten med dig själv.

Utforska din kontakt med ditt inre, se situationer, relationer och lösningar klarare och upptäck att du själv har svar på dina frågeställningar och funderingar.

Under workshopen får du kunskap om grundläggande energimedvetenhet och lär känna din egen energi. Du får förståelse kring vikten av stillhet och lugn. Du lär dig praktiskt använda korten och skapa en hållbar kontakt med ditt inre.

BOKA DIN PLATS

FÖR VEM?
Workshop iNUTi passar dig som vill skapa kontakt med ditt inre, är lite nyfiken på orakelkort och energiarbete. Kanske mediterar du eller bara känner en dragning till ämnet. Då är det något för dig. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.

VAD INGÅR?
I avgiften ingår tre timmars workshop i en liten och personlig grupp i trygg och mysig miljö, iNUTi-kortlek (värde 279kr) och iNUTi-anteckningsbok (värde 249 kr) samt fika.

BRA ATT VETA
Det finns ett begränsat antal platser. När du bokat din plats genom webbutiken får du ett bekräftelsemail med detaljer om kursen och lokalen. Då kan du också berätta för mig om eventuella allergier eller annat du vill att jag ska veta.

BOKA DIN PLATS

Varmt välkommen!